Everest

Everest™ is een online platform dat kleine en middelgrote ondernemingen gemakkelijk toegang biedt tot bankzaken: onmiddellijke opening van een rekening, online zichtrekening, meerdere kredietkaarten en geautomatiseerd uitgavenbeheer.

Dankzij de krachtige tools van Everest kunnen bedrijven hun financiële stromen optimaliseren door flexibele kredietlijnen toe te wijzen of tijd te besparen op rapportage en boekhouding.

Everest biedt een innovatief betaal- en cash management flow platform voor bedrijven.

Klanten variërend van kleine bedrijven & startups tot gevestigde groeiende ondernemingen gebruiken Everest om hun dagelijkse bankzaken eenvoudig te maken.

Everest biedt online zakelijke rekeningen die klanten direct op de website kunnen openen.

Het hele proces van het openen van een nieuwe rekening duurt minder dan een uur.

Everest is een platform waar alle taken op het gebied van cash management en betalingen eenvoudig online kunnen worden uitgevoerd, 24/7 op een notebook of zelfs op een mobiele telefoon.

Everest is een samenwerking aangegaan met Mastercard om geavanceerde zakelijke creditcards te leveren. Everest kaarten zijn volledig geïntegreerd met zakelijke rekeningen voor eenvoudig uitgavenbeheer.

Wanneer een bedrijf een creditcard nodig heeft voor een medewerker, wordt de kaart op het Everest platform direct digitaal uitgegeven en is deze direct beschikbaar met een flexibele kredietlijn.

Cliënten kunnen het uitgavenbeheer automatiseren en zo tijd, moeite en geld besparen.

Met Everest hebben cliënten direct toegang tot verzekeringsproducten, factuurfinanciering en het boeken van reizen en andere hulpmiddelen die de dagelijkse taken voor het opzetten van een bedrijf vergemakkelijken.

Rekeningkenmerken: `

  • Zakelijke rekening en IBAN
  • Credit/Debit kaarten direct beschikbaar
  • Zoveel kaarten als nodig
  • Uitgavenbeheer met één klik
  • 24/7 ondersteuning, waarschuwingen en controles

De voordelen van Everest™: Hulpmiddelen voor uitgavenbeheer.

Met Everest kunt u uitgaven bewaken, maandelijkse overzichten ontvangen en uw uitgaven organiseren op basis van categorieën en tags.

Scan bonnetjes en koppel ze direct aan transacties. Everest Zichtrekening.

Met een Everest-rekening kunt u betalingen verzenden, ontvangen en plannen met behulp van uw betaalrekening en IBAN.

U kunt contactloze betalingen verrichten, eurotransacties doen, online aankopen doen, regelmatig overschrijvingen doen en eenvoudig betalingen innen. Debit / creditcards – Flexibele kredietlijn: Everest™ biedt een aflossingsvrije periode van 35 dagen, zodat u uw saldo aan het einde van de maand volledig kunt aflossen zonder kosten of indien nodig de aflossingsperiode met maximaal 45 dagen kunt verlengen.

Waarschuwingen & kaartcontroles: Ontvang zoveel kaarten als nodig – virtuele en fysieke kaarten -, bevries en deblokkeer kaarten en wijzig de bestedingslimieten van kaarten, limietbedragen voor transacties en PIN in seconden.

Ontvang direct betalingsmeldingen om uitgaven beter te kunnen volgen.

Community deals: geniet van speciale kortingen op reisdiensten, autoverhuur en kantoorruimtes bij geselecteerde partners.

De kosten van Everest™: Everest biedt een gratis proefperiode van 90 dagen en daarna geldt een maandelijks abonnementsgeld van 20 EUR.

U kunt het abonnement op elk moment opzeggen.

Met dat abonnement krijgt u tot 5 virtuele of fysieke kaarten (extra kaart kost 5 euro per maand), tools voor uitgavenbeheer, waarschuwingen en meldingen en nog veel meer.

Voor geldopnames bij geldautomaten wordt €2 + 2% per transactie in rekening gebracht, terwijl voor niet-euro transacties 0,50% per transactie in rekening wordt gebracht. Landen die in aanmerking komen voor Everest™-diensten:

Everest-diensten zijn momenteel beschikbaar in de Benelux, maar de beschikbaarheid zal tegen 2022 worden uitgebreid naar andere landen van de eurozone.

Everest wordt ondersteund door SnapSwap, dat een volledige vergunning heeft van en gereguleerd is door de financiële toezichthouder in Luxemburg (CSSF). SnapSwap heeft een Principal Mastercard Membership dat de uitgifte van credit- en debitcards en de verwerking van de transacties mogelijk maakt.

Banner 970x250